Ads 468x60px

пʼятницю, 26 лютого 2016 р.

Битва шкіл стартувала

Під такою назвою 04 лютого 2016 року в НВК №17 стартував спільний телепроект НТКУ «Хмельницька регіональна дирекція «Поділля-центр», Молодіжного Центру «Дім» та управління освіти і науки Кам’янець-Подільської міської ради. Учні двох найбільших міст області: Кам’янця-Подільського та Хмельницького
змагатимуться за звання найкращої школи області.
Метою проведення чемпіонату по брейн-рингу є популяризація сучасних методів проведення дозвілля сучасної молоді, прищеплення їм здорового способу життя та загалом гармонійного різностороннього розвитку дитячих особистостей.

Ідея створити телепроект, в якому школярі області могли би показати свій інтелект, знання та кмітливість, з’явилася ще наприкінці минулого року, каже Володимир Гула – один з ініціаторів «Битви шкіл».
У «Битві шкіл» участь беруть юні інтелектуали Кам’янця-Подільського та Хмельницького. З більш ніж півтора десятка шкіл-учасників до фіналу потраплять лише 5 найкращих. Учасники телепроекту впевнені у своїх силах та налаштовані лише на перемогу.
Уже відзнято декілька випусків «Битви шкіл». Перший випуск «Битви шкіл» вийшов 13 лютого о 16 годині на телеканалі «Поділля-центр». Перший ігровий день чемпіонату по брейн-рингу завершився перемогою команди ЗОШ №6 «Незалежні». 24 лютого у змаганні взяли участь учні ЗОШ № 22, ЗОШ № 23, ЗОШ № 24 та НВК № 10. Перемогу отримала ЗОШ № 22. Вітаю переможців, а також команду рідної НВК № 10, яка достойно виступила у чемпіонаті. Молодці!


6 коментарі:

  1. Змагалися дійсно достойно, для перемоги не вистачило зовсім трохи. Команда та вболівальники отримали масу позитивних емоцій. Для нас "Фортуна" - найкращі!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Шкода за поразку, ми були близькі до перемоги.

    ВідповістиВидалити
  3. Не вішайте ніс! Ви молодці, головне, Ваш виступ був достойним!

    ВідповістиВидалити
  4. Участь у подібних конкурсах- це досвід для школярів,які набувають нових якостей: бути конкурентноспроможними та самокритичними,відчувати плече команди і відповідальність за свою школу.Найважливіше,за що вдячна "Фортуна"- це довіра і підтримка вболівальників. Ріспект і повага всім- організаторам і учасникам!

    ВідповістиВидалити
  5. Цікаво було спостерігати за грою, також для учасників це був важливий досвід. Я дуже щаслива, що в школярів є змога приймати участь у таких шоу.

    ВідповістиВидалити
  6. Діти мали можливість оцінити необхідність загального розвитку та ерудиції.

    ВідповістиВидалити

 
Blogger Templates