Ads 468x60px

середу, 10 лютого 2016 р.

Електронна бібліотека "Історична спадщина України"

Національна історична бібліотека України – єдина в державі спеціалізована бібліотека з питань історії, суміжних історичних дисциплін та історичного краєзнавства. Бібліотека є всеукраїнським депозитарієм історичної та історико-краєзнавчої літератури: її фонд налічує понад 800 000 примірників 26 мовами народів світу. Книгозбірня бібліотеки є отримувачем обов’язкового безоплатного примірника книг історичної тематики. Приверне Вашу увагу велика колекція книг, серед яких: прижиттєві видання «Енеїди» Івана Котляревського (1808), «Российская граматика 1755 г.» та багато інших.
Кількість документів в електронному вигляді набагато більша, ніж та, що представлена в колекціях та постійно поповнюється. Більшість книг великі за обсягом, тому швидкість відкриття в браузері при невеликій швидкості Інтернету може бути повільна. Для продуктивного пошуку використовуйте Глобальний пошук по всьому сайту або Електронний каталог. Не забувайте авторизуватися. Для перегляду документів у форматі djvu скористайтеся запропонованими програмами. 

2 коментарі:

  1. Можу Вам порадити ще сайт Підручники онлайн (Матеріали з навчального предмету "Історія держави і права") http://textbooks.net.ua, на якому велика кількість історичних документів з історії України від середньовіччя до сьогодення.

    ВідповістиВидалити

 
Blogger Templates