Ads 468x60px

середу, 17 лютого 2016 р.

"Зима, що нас змінила". "Небесна сотня"



Перший фільм "Небесна сотня" з циклу документальних фільмів "Зима, що нас змінила" вийшов до сороковин за вбитими в боях на Інститутській. Це історія про тих, хто загинув за свободу і за власну державу. Досі невідомо скільки людей насправді входить до небесної сотні. Це не тільки ті, кого вбили в центрі української столиці в кінці лютого. Це також і всі ті, хто виступив проти режиму в різних куточках країни, а потім пропав без вісті, чи був замордований з самого початку Євромайдану. Про них згадуватимуть очевидці тих подій, їхні учасники, та родичі загиблих. "Зима, що нас змінила" - спільний проект "1+1" Продакшн та Творчого об'єднання Вавілон 13.

8 коментарі:

  1. Це відео, на мою думку, потрібно періодично переглядати. Щоб не втрачати патріотичний дух.

    ВідповістиВидалити
  2. Ми всі маємо пам'ятати цю подію.

    ВідповістиВидалити
  3. Дивились відео з класом в День Пам'яті Героїв Небесної Сотні, дивились мовчки, говорили очі, повні розуміння та співпережиття. Відео такого плану варто показувати підростаючому поколінню, щоб розуміли , що майбутнє країни залежить від кожного з нас, що долю творять звичайні люди, які переповнені патріотизмом та любов'ю до своєї Батьківщини.

    ВідповістиВидалити
  4. Цей фільм не можливо дивитись без, але саме в ті трагічні дні відродилась свідома українська нація. Сьогодні мої учні пишаються тим, що вони українці.

    ВідповістиВидалити
  5. Ці події завжди будуть в нашій пам'яті. Мої учні теж не лишилися байдужими після перегляду.

    ВідповістиВидалити
  6. Дуже правильно, що Ви показали цей фільм своїм учням. Вони мають знати і пам'ятати якою ціною Україні дісталась її свобода.

    ВідповістиВидалити
  7. Важко. Обіцянки Майдану так і лишились обіцянками...

    ВідповістиВидалити
  8. Як показує історичний досвід, революції роблять одні, а до влади приходять інші.

    ВідповістиВидалити

 
Blogger Templates