Ads 468x60px

вівторок, 2 лютого 2016 р.

Обласний етап Всеукраїнського конкурсу "Вчитель року - 2016"



19 - 20 січня 2016 року відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу "Вчитель року 2016" у м. Хмельницькому. Протягом двох днів вчителі здавали тестування за комп'ютерами та показували майстер-класи. По завершенню дводенних випробовувань у кожній номінації залишаться по 12 учасників, які будуть приймати участь далі в обласному конкурсі. Мої вітання всім колегам. 

Шановні колеги, як Ви вважаєте, чи потрібно проводити конкурси фахової майстерності вчителів?

2 коментарі:

  1. Потрібно, адже конкурс "Учитель року" проводиться з метою виявлення і підтримання творчої праці вчителів, підвищення їх професійної майстерності, популяризації педагогічних здобутків.
    піднесення ролі вчителя у суспільстві і підвищення престижності цієї професії;
    привернення уваги громадськості, органів влади до проблем освіти;
    сприяння творчим педагогічним пошукам, удосконаленню фахової майстерності вчителя;
    поширення передового педагогічного досвіду;
    забезпечення незалежної експертної оцінки педагогічної діяльності.

    ВідповістиВидалити
  2. З цього приводу можуть бути різні думки.Про хороше говорити не буду.Його гарно перерахувала пані Ірина.Я про негатив. А негатив - це стан постійного стресу, в якому знаходиться вчитель під час підготовки та проведення конкурсу. Я маю на увазі те, що для підготовки до уроку, наприклад, учителю відводиться одна ніч. Конкурсанти не сплять по кілька діб підряд. Це ненормально. Можливо потрібно знайти нові форми та методи пошуку найкращих педагогів. Але це лише моя скромна думка.

    ВідповістиВидалити

 
Blogger Templates