Ads 468x60px

вівторок, 1 березня 2016 р.

Семінар-практикум для заступників директорів ЗНЗ, слухачів курсів ХОІППО

1 березня 2016 року в НВК № 10 м. Хмельницького відбувся семінар-практикум для заступників директорів ЗНЗ, слухачів курсів ХОІППО. Тема семінару “Застосування хмарних технологій в управлінській діяльності”. На
відкритті семінару виступила Гуменюк В.В., завідувач кафедри менеджменту та освітніх технологій ХОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент. Презентацію навчального закладу представили: Грищук В.Д., директор НВК № 10, Мігунова І.А., заступник директора з навчально-виховної роботи, Янковська А.В., заступник директора з науково-методичної роботи. Далі, слухачі були запрошені на “Калейдоскоп майстер-класів”, які представляли вчителі НВК № 10.

Теми майстер-класів:
  • Використання методик тайм-менеджменту в управлінській діяльності із застосуванням сервісів Google. (Мігунова І.А.,заступник директора з навчально-виховної роботи, вчитель-методист)
  • Оптимізація організації інформаційного простору педагога. (Савіцька О.В., вчит. інформатики, вчитель вищої категорії; сертифікований тренер з використання ІКТ в інноваційній моделі Е-навчання за програмою Intel)
  • Управління науково-методичною роботою в школі з використанням сервісів Microsoft Office 365. (Янковська А.В., заступник директора з науково-методичної роботи, вчитель-методист, Відмінник освіти України)

  • Хмарний кабінет як складова неформальної освіти вчителя географії. (Худецька Л.В., вчитель географії, вчитель першої категорії; лауреат конкурсу “Вчитель року – 2014”)
  • Використання он-лайн презентацій в науково-методичній діяльності вчителя. (Кракович Н.В., вчитель української мови та літератури, вчитель вищої категорії; лауреат конкурсу “Вчитель року – 2015”)
  • Використання хмарного середовища в процесі атестації вчителів. Портфоліо як засіб оцінки рівня професійної компетенції вчителя. (Козубай Л.І., магістр, вчитель трудового навчання та технологій, вчитель-методист; переможець конкурсу «Я – віртуоз у викладанні предмету», лауреат конкурсу “Педагогічний Оскар”)
  • Організація самостійної роботи учнів на уроках біології з використанням он-лайн сервісів та Е-записника вчителя. (Бітюк М.Ю., ввчитель біології, Заслужений вчитель України)
  • Модель психологічної лабораторії «Школа успіху». Хмарний сервіс Office365 як засіб реалізації особистісно орієнтованого підходу в роботі шкільного психолога. (Янковська Л.М., практичний психолог; переможець VІІ Міжнародного фестивалю педагогічних інновацій)
  • Використання можливостей Office365 в початковій школі – крок до технології “змішаного навчання”. (Денисюк М.Н., вчитель початкових класів, вчитель-методист, Відмінник освіти України)
  • Проектна діяльність учнів з використанням хмарних сервісів. (Юхимович О.А., вчитель математики та економіки, вчитель-методист, Відмінник освіти України)
  • Роль блогу в навчальній та методичній роботі вчителя історії. (Дяченко А.М., вчитель історії, вчитель-методист, переможець обласного етапу конкурсу “Вчитель року – 2016”)
  • Хмарний кабінет вчителя хімії. (Войцехівська С.П., вчитель хімії, вчитель-методист)
  • Використання Е-записника OneNote на уроках англійської мови. (Лісіцька І.В., вчитель англійської мови, вчитель вищої категорії).

































6 коментарі:

  1. Приємно працювати в колективі однодумців.Приємно, що є можливість вчитися у своїх колег та ділитися з ними власним досвідом під час подібних заходів. Вітаю усіх з чудово проведеним семінаром. Ми ще раз довели, що ми - єдина команда!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Обмін досвідом - це завжди чудово! У повсякденній роботі не вистачає часу відвідувати уроки колег, а на подібних семінарах є унікальна можливість послухати, подивитись на інновації та здобутки колег.

    ВідповістиВидалити
  3. Я пишаюся , що працюю в такій чудовій команді професіоналів. Так, ми - єдина команда! Так було, так є , так буде завжди!

    ВідповістиВидалити
  4. Після подібних заходів ще раз переконуюсь у тому, що ми дійсно гарна команда.

    ВідповістиВидалити
  5. Пишаюсь, що належу до такої потужно розумної та красивої команди! Дякую за набутий досвід та підтримку! Всім нам успіхів, нових хмарних висот!

    ВідповістиВидалити
  6. Після таких заходів відчуваєш почуття голоду: з'являється бажання розвиватись далі і далі. Напевне, це відбувається обмін енергетикою, творчим запалом. Маю велике бажання, щоб склад команди постійно поповнювався, щоб ми рухались тільки вперед. Це справжнє щастя - працювати в нашому колективі.

    ВідповістиВидалити

 
Blogger Templates