Ads 468x60px

вівторок, 8 грудня 2015 р.

Видатні українці. 8 клас.

Вміщені біографії торкаються історичних постатей XVI-XVIII ст. Це гетьмани і державники, творці української ідеї часів середньовіччя, науковці, сподвижники культури і мистецтва, військові діячі, творці православних духовних цінностей. Вочевидь, що лише у такому розмаїтому поєднанні особистостей можна відтворити і усвідомити яскраву мозаїку країни, перемог і втрат, слави і трагізму всього українського народу.
Перейти

6 коментарі:

  1. Гарна підбірка матеріалів. Дякую, колего.Тут багато корисної інформації, яку можна використати при підготовці до уроків літератури.

    ВідповістиВидалити
  2. Була рада допомогти. Можу порадити цікавий сайт Спадщина України http://www.spadshina.com/programs/vidatni-ukrayintsi/, де розміщено цікаві біографії історичних діячів, діячів науки, культури.

    ВідповістиВидалити
  3. Ознайомлення з історичними постатями -невідємна складова уроку історії. Стисло викладений і послідовно(згідно програми) розміщений матеріал монографії допоможе вчителю та учню швидко і якісно підготуватись до уроку.Учні не тільки отримають інформацію про історичну особу,а й сформують особисте неупереджене ставлення до неї.

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую за коментар, я дуже старалась писати біографії неупереджено, щоб учні могли робити власні висновки стосовано діяльності того чи іншого діяча.

    ВідповістиВидалити

 
Blogger Templates