Ads 468x60px

понеділок, 18 квітня 2016 р.

Відкрито заключний тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016» у номінації «Історія»

Гостей та учасників Конкурсу музичною композицією «Чернігів» привітала заслужена артистка України Марина Гончаренко.
Представники Львівської, Донецької, Херсонської та Сумської областей вшанували пам’ять Великого Кобзаря покладанням квітів на древньому Валу.

До конкурсантів із вітальним словом звернулася Наталія Романова, заступник голови – керівник апарату Чернігівської обласної державної адміністрації, яка  побажала фаховому журі плідної та злагодженої роботи, а учасникам – творчої наснаги, професійних здобутків і перемоги в конкурсі – щоб усім конкурсантам поталанило на древній чернігівській землі.
Учасників заходу також привітав заступник голови журіВіктор Мисан, заступник директора з навчальної роботи комунального закладу «Школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Рівненський обласний ліцей» Рівненської обласної ради, заслужений учитель України, кандидат педагогічних наук. Як переможець Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 1996» поділився враженнями про атмосферу щирого спілкування з колегами. Він зазначив, що цьогорічний конкурс – це відкриття нових педагогічних зірок та побажав учителям віри у дітей, бо за ними майбутнє нашої держави.
Раїса Євтушенко, головний спеціаліст департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України, привітала учасників з початком ІІІ (заключного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016» у номінації «Історія» і зазначила, що конкурс у цій номінації проходить восьме. Вона висловила щиру подяку конкурсантам за те, що вони гідно пройшли всі випробування і стали переможцями двох попередніх турів, а також побажала натхнення, удачі, професійних злетів і перемог.
Учасників освітянського заходу привітали творчі колективи: народний художній колектив – театр танцю «Слов’яни», колектив спортивного бального танцю «Аеліта», капела бандуристів імені Остапа Вересая та Чернігівський академічний народний хор Чернігівського обласного філармонійного Центру фестивалів і концертних програм.
За інформацією ЧОІППО імені К. Д. Ушинського

1 коментарі:

 
Blogger Templates