Ads 468x60px

неділя, 19 серпня 2018 р.

Oneline платформи для самоосвіти вчителя

Друзі! На самоосвіту іноді не вистачає часу: маємо купу робочих і домашніх справ, термінових завдань. А якщо об’єднати повсякденні справи з навчанням? Це можливо! В Україні діють онлайн - платформи, на яких ви зможете пройти цікаві курси, вибінари, дидактичні матеріали, лекції і багато іншого корисного контенту. Пропоную вашій увазі найбільш цікаві, на мою думку)))

EdEra — освітній проект з соціальною місією: зробити освіту якісною та доступною. Доступ до матеріалів курсів повністю безкоштовний.







7W– освітня платформа, що уособлює цікавий простір, відповідаючи на сім ключових запитань – what, where, why, when, who, win, world (що, де, для чого, коли, хто, перемога в світі). Тому 7W – це в першу чергу унікальний освітній сайт, адже інші освітні платформи не надають подібних можливостей як для вчителів, так і для учнів, її батьків та всіх, кому небайдуже майбутнє освіти в Україні.


Платформа “Уміти” - це унікальне місце, де зібрано чимало – міні-курсів.  Ви можете проходити їх у будь-якому порядку та в будь-якій кількості. Головна мета в кожному міні-курсі – впровадити щось нове в свою роботу.


Освітній проект «На Урок» – це результат роботи групи однодумців, які ставлять собі за мету об’єктивно висвітлювати сучасний освітній процес та вивести його на якісно новий рівень.



«Prometheus» – громадський проект масових відкритих онлайн-курсів (МВОК). У співпраці з викладачами кращих ВНЗ України автори проекту створюють та розміщують МВОК на власній онлайн-платформі та надають безкоштовну можливість університетам, організаціям та провідним компаніям публікувати та розповсюджувати курси на цій платформі.  Відкритий безкоштовний онлайн-доступ до найкращих навчальних курсів університетського рівня всім охочим в Україні.

0 коментарі:

Дописати коментар

 
Blogger Templates